Ga terug

Goodsack rukt op in Utrechtse restaurants

1 juni 2017

Na de introductie van Goodsack eind 2016 hebben verschillende Utrechtse restaurants kennis gemaakt met Goodsack gin. Recent namen twee bekende en bijzondere restaurants Goodsack met enthousiasme op in hun restaurant: Goesting en Vis&Meer.

Restaurant Goesting is gevestigd in een voormalige hondenstal van de Veeartsenijschool. De keuken heeft een Frans-Belgische touch waarvoor de producten het liefst van dichtbij komen. Goesting is open voor lunch, borrel en diner. Ron Ockhuysen, eigenaar van Goesting is lovend over Goodsack gin.

,,Ons thema is eenvoudig lekker of lekker luxe. Dat past bij Goodsack. De gin is weliswaar complex, maar het is zonde om deze gin met veel ingrediënten te mixen. Goodsack hou je eenvoudig om de mooie zuivere citrustonen tot hun recht te laten komen. Het is een puur lekker luxe aperitief. En ook nog eens uit onze eigen regio. “

Goodsack viel ook in de smaak bij het bekende Utrechtse visrestaurant Vis&Meer. Het restaurant, sinds 2010 toepasselijk gevestigd in de Haringstraat, is een bijzondere locatie. De eigenaren John Elzinga en Peter Bijl de Vroe gaven het restaurant de sfeer van het oude Marseille. Een wand van sloophout, een betonnen vloer en met een lange bar waar Goodsack gin een plaats heeft veroverd. Twee gastvrouwen van Vis&Meer: “Een heerlijke gin die je on the rocks of met een goede tonic drinkt. Een kruidig aperitief waarin anijs en citrus de smaak aanvoeren.”

Goodsack bv