Over goodsack
Goodsack bv logo
Goodsack bv
Over goodsack

De makers van Goodsack zijn echte liefhebbers van mooie ambachtelijke spirits. Eind 2015 besloten zij hun ervaringen en kennis over smaak, kruiden, specerijen en distilleerprocessen te bundelen. Het doel was om unieke, ambachtelijke spirits te ontwikkelen van superkwaliteit. Spirits voor de echte liefhebber dus. Eind 2016 hebben zij hun eerste spirit in Nederland geïntroduceerd. De Goodsack Classic gin. Een pure, elegante en bijzonder smaakvolle gin.

KMphotography-5%20extra
Ambachtelijk handwerk

De spirits van Goodsack worden gemaakt door een ambachtelijke Distilleerderij in de provincie Utrecht. De ontwikkeling van de Classic gin heeft ruim een jaar in beslag genomen. Pas na vele proeverijen en proefproducties was de smaak van Goodsack Classic optimaal. Het succes van de Classic gin heeft de makers geïnspireerd om een tweede variant te ontwikkelen. Het resultaat was de Summer gin die in het voorjaar van 2018 is geïntroduceerd. Een mooie toegankelijke ...

Over-goodsack-1
Gin en meer...

Goodsack wil levensgenieters meer bieden dan alleen gin. Daarom heeft Goodsack in 2018 een premium vodka ontwikkeld. De Goodsack Vodka is een mooie zachte vodka met de unieke handtekening van Goodsack. Drinkt u geen alcohol of bent u de Bob? Goodsack heeft een mooie alcoholvrije gin ontwikkeld. De Goodsack Virgin. Deze alcoholvrije variant wordt op ambachtelijke wijze gedistilleerd.

alle%20produkten%2032
Goodsack, de naam

In het Nederlands betekent ‘goedzak’ door en door goed. Die kwalificatie was het uitgangspunt voor de te maken spirits. De zak staat voor de verpakking waarin de spirits donker worden bewaard. Voor iedere spirit is een unieke " Goodsack" gemaakt. Het goede staat voor het gevoel van het goede leven dat ontstaat door het drinken van een Goodsack spirit.

Over-goodsack-4